QMR - Productes per a la higiene i la seguretatQMR - Productes per a la higiene i la seguretat

Història

Nau dins els Magatzems Pirelli a Manresa

Nau dins els Magatzems Pirelli a Manresa

Productes Qmr, es constitueix el desembre de 1998, com una empresa distribuïdora de productes químics. Amb els anys, ha anat ampliant la cartera de productes que ofereix, així com també els clients a qui es dirigeix i el seu àmbit geogràfic d’actuació.

En l’actualitat, l’empresa disposa d’un ampli ventall de productes per a la higiene, la seguretat i l’embalatge, que cobreixen la majoria de les necessitats dels nostres clients en aquests aspectes.

Situats a Manresa i donant servei, bàsicament, a la Catalunya Central, Productes Qmr, vol seguir creixent i consolidant-se en el territori, tenint sempre present, la qualitat dels productes que ofereix, a un preu de venda competitiu i donant un servei eficaç.

Missió

Cobrir qualsevol necessitat que pugui tenir un client, amb productes professionals i diferenciats de qualitat, incorporant l’assessorament i la confiança com un valor afegit.

Instal·lacions

Disposem d’una nau industrial als Magatzems Pirelli, Avda, de la Pirelli, s/n. 08241 de Manresa (Barcelona), per donar un servei ràpid i eficaç als nostres clients.

Treballem amb les millors marques del sector:

 
 

Formulari de contacte

Tens alguna consulta o ens vols fer arribar alguna informació? Envia’ns aquest formulari i et respondrem el més aviat possible.

Nom (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

Assumpte

Missatge

captcha

He llegit i accepto l'avís legal i la política de privacitat   

Atenció al client

No dubteu en fer-nos consultes al telèfon mòbil 608 370 301.

Contacta per correu

Podeu enviar-nos un correu omplint el formulari de l’esquerra o directament a l’adreça info@productesqmr.com

Vine a visitar-nos

Us podeu dirigir a les nostres oficines, als Magatzems Pirelli, Avda, de la Pirelli, s/n, 08241 de Manresa (Barcelona)

Et venim a visitar

Si estàs interessat en algun dels nostres productes, concerta cita i et venim a visitar sense cap compromís.

En utilitzar aquest formulari per contactar amb PRODUCTES QMR SLU l’usuari es considera informat i accepta la POLÍTICA DE PRIVACITAT i les condicions d’ús que existeix en aquest lloc web i concedeix expressament que PRODUCTES QMR SLU tracti les seves dades de caràcter personal en un fitxer degudament inscrit en el Registre General de Protecció de Dades, la finalitat principal és atendre les sol·licituds d’informació, rebudes via web. L’informem que pot exercitar els drets d’ accés, rectificació, cancel·lació i oposició en qualsevol moment i segons la Llei 15/1999 LOPD a través de correu postal a PRODUCTES QMR SLU, Avda. de la Pirelli,s/n (Magatzems Pirelli) 08241-Manresa o a través de correu electrònic a info@productesqmr.com juntament amb prova vàlida en dret, com fotocòpia del DNI i indicant en l’assumpte “PROTECCIÓ DE DADES”.